facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Предстоящи събития
Март 2020
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Информация за СБС

Съюз на българските спасители е сдружение с обществено полезна дейност, доброволна, неправителствена организация на физически лица, която развива своята дейност в съответствие с действащото българско законодателство и с международните правни норми приложими в страната.

Сдружението е юридическо лице с нестопанска цел със седалище в град Сандански, учредeнo е без да е обвързано със срок или друго прекратително условие.


Щом четете тази страница, значи нещо Ви е довело до нас – може би същото неудържимо желание да промените мястото и начина си на живот. Всеки има знания и умения, които могат да бъдат полезни в нашата организация.

Всеки може да помогне съобразно желанието, свободното време и възможностите си. Организацията СБС има за цел да набира амбицирани доброволци, които изявяват желание да оказват долекарска помощ на пострадали хора, както и помощ на пострадали при бедствия, аварии, катастрофи, извънредни и кризисни ситуации.

Но не само желание е нужно, набираме амбицирани хора доброволно решили се да съдействат на специализираните спасителни служби полиция, пожарна, бърза помощ, военни, водни и планински спасители да са мотивирани от свободната воля и желание на личността, а не от стремежа за материални, финансови облаги или от външен (социален, икономически или политически) натиск.

Основната ни цел на сдружението е да създадем спокойствие, защита и сигурност на населението.

Всички членове събрани от цяла България са хора доказали и доказващи храбростта, смелостта и силата в себе си.

Мъжете и жените в съюза са хората, които ще отидат и на край света, за да спасят и защитят унизените, слабите и беззащитните.

Героизмът и благородието поражда у нас удовлетворение и жажда за нови спасителни и защитни действия от наша страна с огромно желание.

Всеки е достоен да бъде член на този съюз, но някои не са открили чувството в себе си, смелостта и храбростта, която имат от прадедите си.

Желанието ни да обединим сили и да докажем на страната си, че все още има хора на честта и жертвоготовността "както от едното старо време".

Ако има приятелство и разбирателство между нас няма да я има омразата и жаждата за отмъщение помежду ни.

Ние спасяваме тук и сега за да можем да живеем спокойни и достойни!