facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Октомври 2021
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031Lifeguard Shop
www.lifeguard-shop.eu


Фил Трейдинг ЕООД - Варна е млада фирма, наскоро създадена. Фирмата се занимава чрез своя електронен магазин с търговия на водно - спасително оборудване, спасителни средства за спасяване, униформи за водния спасител, необходими преносими аптечки за първа долекарска помощ, маски за персонални обдишвания, АМБУ и също така модна линия от дрехи с лога свързани с водното спасяване, морето и тн.
Членове на СБС ще имат възможност да пазаруват с отстъпка 7% на всички продукти, но поръчката ще става по служебен път.


Курсове по Водно спасяване
www.vsskursove.com


Може да намерите пълна информация за видовете курсове по водно спасяване, галерия и филми, какво представлява да си воден спасител, какви умение ще придобиете и какви отговорности ще имате.


Град Сандански
www.sandanskibg.com


Санда?нски е град в Югозападна България. Траките основали селището с името Медиус, по-късно римското селище на мястото на днешния град се е наричало Дезудава, а през Средновековието българите го нарекли Свети Врач. В района на Сандански се смята, че е роден и живял Спартак от тракийското племе меди. Паметникът на Спартак е един от символите на града. Сандански се намира в Област Благоевград и е административен център на Община Сандански, където попада и град Мелник.