facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Октомври 2021
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031CAMOUFLAGEBG
www.camouflage.bg


Членове на Сдружение Съюз на Българските Спасители ще закупуват продукти от магазина CAMOUFLAGEBG на отстъпки от 10 до 15% като при пазаруването на място трябва да се легитимират с членска карта и значка, а ако поръчката на продукт/и бъде онлайн то, като емайл адрес посочвате служебния, който завършва на ...@spasitelbg.com плюс име и фамилия и специалния номер от членската си карта.


VICTORINOX
www.wenger.bg


Всеки член от Сдружение "Съюз на Българските Спасители" може да закупи продукти на 20% отстъпка от световно известната марка VICTORINOX


WENGER
www.wenger.bg


Всеки член от Сдружение "Съюз на Българските Спасители" може да закупи продукти на 20% отстъпка от световно известните продукти на:

VICTORINOX
WENGER
MAG-LITE
KONTIGO


TROIKA
www.troika.bg


Даването на подаръци е емоционално преживяване. Това обяснява защо марката TROIKA е емоционална, човешка и правдоподобна - от вдъхновяващите продукт през атрактивното представяне.

Знанията, опитът и космополитността създадоха сектор, който се основава на индивидуалното отношение към клиента. В частния и бизнес контекст, обширните преложения на TROIKA за подаръци отговарят на духа на времето и автентично отразяват желанията на клиентите и вдъхновяват с множеството си идеи.

Добрата идея е едно, иновативната реализация е друго. Тройка постига и двете като създава нови продукти, открояващи се на пазара. Новаторските идеи и продуктите са с изключително качество, с които съвременният човек може да се идентифицира.


Зора
www.zora.bg


ЗОРА е специализирана верига магазини за бяла, черна, климатична, IT и офис техника. Фирмата има 35 търговски обекти  и 5 локални складови бази.
Магазините са в София 8, Пловдив - 3, Варна - 2, Бургас 2, Стара Загора 2, Русе, Хасково, Пазарджик, Плевен, Видин, Враца, Монтана, Севлиево, Габрово, Търговище, Шумен, Благоевград, Сандански, Кърджали, Гоце Делчев, Смолян, Харманли и Свиленград. Складови бази в Пловдив, Варна, Бургас, Хасково и Севлиево, Смолян, Бургас, Благоевград и Стара Загора и промени локацията на 2 – Плевен и Габрово.

ЗОРА гарантира за предлаганата техника:

Богат асортимент
Високо качество
Гарантиран произход
Уникални характеристики за икономичност и функционалност
Гаранционен и след гаранционен сервиз
Компетентно мнение от висококвалифицирани продавач-консултанти

Благодарение на магазини ЗОРА, членовете на Сдружението ще получават карта с 5% отстъпка на всички продукти, които не са пуснати в промоция!


Юнион Ивкони
www.union-ivkoni.com


Членове от Сдружение СБС ще закупуват билети от касите на Union-Ivkoni с отстъпка.
Отстъпката е до 20% на всеки билет за страната.
Всеки член при закупуването на билет от касата или шофьора на Union-Ivkoni за да използва отстъпката трябва да се легитимира с членската си карта и значка, както и да спомене КОД, който му е даден от СБС за да бъде актуална отстъпката.


SilaBG
www.silabg.com


Членове от СБС ще закупуват продукти от Сила БГ с отстъпка.
Отстъпки до 30% на следните марки:
- AMIX NUTRITION
- BULK POWDERS
- EVERBUILD
- HAYA LABS
- MEX
- PRIMA FORCE
- SCHIEK
- VEMOHERB
- VITARGO

Всеки член, който ще пазарува чрез онлайн (уеб сайт) трябва да посочи служебния емайл адрес за обратна връзка, който завършва на …@spasitelbg.com, а в съобщението да запише специалния си номер от членската карта.


StayAliveShop
www.stayaliveshop.com


Членове от СБС ще закупуват продукти от StayAliev екипировка за оцеляване на 10% отстъпка. Пазаруването става само чрез онлайн поръчки, като емайл адрес посочвате служебния, който завършва на ...@spasitelbg.com плюс име и фамилия.


Транс5
www.trans5.bg


Членове от СБС ще закупуват билети от касите на Транс-5 с отстъпка.
Отстъпката е до 20% на всеки билет за страната.
Всеки член при закупуването на билет от касата или шофьора на Транс-5 за да използва отстъпката трябва да се легитимира с членската си карта и значка.


 


Национален антикриминален антитерористичен форум
www.naaf.from-bulgaria.eu