facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Предстоящи събития
Септември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930Стронг фитнес
Facebook страница


СТРОНГ ФИТНЕС предоставя 20% отстъпка за членове на СБС при дневна тренировка или при вземане на месечна карта за посещения. Нужно е всеки член да носи при посещение членската си карта.


АутоТим 
www.autotim.bg


Фирма АутоТим предлага части за почти всички автомобили. Разполага с над 100 000 авточасти налични на склад. Всеки член на СБС може да се възползва от отстъпка като се легитимира с членската си карта. 


АйЕсДи България  
www.isd-bg.com


Фирма “АйЕсДи – БГ” ЕООД е със седалище в гр. София, ул. Деян Белишки №54. Основната й дейност е в областта на търговията със специална продукция, за което е лицензирана съгласно изискванията на българското законодателство. “АйЕсДи БГ” ЕООД представя за страната водещи световни производители, от сферата на специалната продукция


Тактика БГ  
www.tactica.bg


Фирма ТАКТИКА.БГ ЕООД (TACTICA.BG LTD) е основана от бивши служители на Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи.
Работим паралелно в две направления.
Търговия със средства за оцеляване, спортни стоки и тактически стоки предназначени за служители на силовите министерства и лица практикуващи спортове свързани с използването на огнестрелно оръжие.
Консултантска дейност и провеждането на семинари свързани със най - новите тенденции в сферата на охранителната дейност .
Екипът на TACTICA.BG
 е с дългогодишен опит в частната охранителна и консултантска дейност както в България така и зад граница. Усвоили сме и използваме най-новите методи при провеждането на обучения по персонална охрана. Инструктори ни са действащи охранители преминали обучение и защитили квалификациите си при едни от най-авторитетните организации за подготовка на кадри за частни охранителни фирми в светa. Използваме практики в личната охрана които са доказали своята ефективност както по улиците на Европа и Близкия Изток така и на бойните полетата в Ирак и Афганистан.


Български интернет оръжеен магазин  
www.oragie.com


Членове на СБС ще имат привилегията да ползват 10% и 15% отстъпка в сайта и магазина на ORAGIE. Всеки член, който иска да ползва отстъпка е длъжен да се легитимира с членската си карта. 
Оръжие е най-големият магазин в България за газово и въздушно/пневматично оръжие. Еърсофт оръжия. Неогнестрелни оръжия, лъкове, арбалети, екипировка, тактическа екипировка, средства за самозащита. Огромен избор на ножове. Мечове и катани. Всички видове военна и полицейска екипировка, индивидуални средства за самозащита, военно оборудване.


Специализиран онлайн магазин BRANNIK
www.brannik.bg


BRANNIK.BG е специализиран онлайн магазин за първокласно бойно и тактическо облекло, обувки, екипировка и аксесоари. Предвидени за професионалисти в сферата на сигурността, продуктите са изключително подходящи и за всички, които обичат да живеят активно и да прекарват свободното си време сред природата.

На страниците на BRANNIK.BG ще намерите и необходимата Ви екипировка и аксесоари за оцеляване сред природата, къмпинг, bushcraft, airsoft, както и впечатляващ избор от ножове и мачетета.


ВИП Оръжеен магазин и стрелбищен комплекс
www.guns.bg


Членове на СБС ще имат привилегията да ползват 10% отстъпка в оръжейните магаини и стрелбище на ВИП Pro Hunter. Всеки член, който иска да ползва отстъпка е длъжен да се легитимира с членската си карта. 

 

DevStyleR
www.devstyler.io


DevStyleR е българска медия, ориентирана към разработчици на софтуер и специалисти, която обхваща широк спектър от теми като новини за индустрията, фирмени амбиции и постижения, спорт, здраве, начин на живот и др.


Студио 1 + 1
www.studio1plus1.com


Аудио и видео продукция, пост-продукция, адаптация, дублаж, субтитриране. 2D и 3D анимация. Снимачна и осветителна техника под наем.


Новинарски сайт vox64
www.vox64.com


Екипът на Vox64.com e изграден от млади и амбициозни журналисти, водени от идеята за новата, независима журналистика в онлайн пространството. Основни движещи сили при отразяване на новини и репортажи са добрите практики и етични стандарти в журналистическата професия.