facebook twitter youtube vbox7
Facebook страница
Онлайн Магазин
onlineshop
Случайна лекция
Предстоящи събития
Януари 2023
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Съюзът на българските спасители има цел да създаде доброволческа мрежа в цяла България, да защити правата на спасителите и да помогне на хора, изпаднали в беда при бедствия, аварии, катастрофи, извънредни и кризисни ситуации, да опази обществения ред и околната среда.

Целите ни никак не са лесни, но с Вашата помощ, с хъс и амбиция, заедно можем да реализираме идеята си. Нашата мисия е да докажем, че макар да е малко, все още е останала човечност. Чувството да помогнеш на някого в беда е неописуемо и неустоимо. Всеки човек може да бъде СПАСИТЕЛ и всеки може да бъде спасен.

Да бъдеш от първите никак не е лесно - често спасителите рискуват здравето и живота си, за да съхранят нечии чужди. Малко са онези, които осъзнават какви рискове поема и какво жертва един спасител, за да свърши работата си. Вярваме, че някой ден ще живеем в по-хуманно ориентиран свят и спасителите ще бъдат ценени от всички ни.

А до тогава, ние няма да спрем да се развиваме и да даваме всичко от себе си, за да бъдем възможно най-полезни за всички Вас.


Средствата са единственото нещо, което е възможно да ни попречи да развиваме идеите и дейността ни. Зад нас не стои никой – правим всичко безвъзмездно и Вие сте тези, които могат да ни помогнат.

От Вас зависи дали ще можем да развием максимално идеята си, която изцяло е свързана с акции, проекти и инициативи. Желанието ни за развитие е наистина силно и сме готови на всичко за да успеем.

Жаждата ни да помагаме на хората и страната си по най-добрия начин, по който умеем – чрез енергичността и ентусиазма си, е неутолима. За постигането на своята мисия сдружението е в постоянен процес на набиране на спонсори.

Всичко, което сме правили до момента, е със собствени средства, а за да продължим с нашата активна дейност се нуждаем от финансова помощ. Вече имаме и онлайн бутон за дарение. Всичко, което получаваме, отива за постигане на нашата цел. И най-малката сума има огромна стойност за нас.

Благодарим Ви!

Дари през ePay.bg

Описание Сума
Дарение BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки